Een shoplog met spulletjes die we in Frankrijk kochten. Nu hebben we eigenlijk niet echt gewinkeld, helemaal niet eigenlijk. maar wel kochten we allemaal lekkere dingen in de supermarkt om mee te nemen naar huis.

Ook kochten we voor Emily een zoef-zoef beest. Een frans sprekende, super grappig. We verstaan er dus geen reet van, maar hij is wel heel erg schattig. Met het kalfje. Als je op de neus van de mama drukt geeft ze een kus. En in de neus van het kleintje zit een piepertje. Ook Angie vind het piepertje erg interessant.

IMAG1323 (Small).jpg

We zagen in de rij voor het incheck een kindje met super handige schoentjes van de Decathlon. Aangezien Decathlon frans is en wij die schoentjes voor Emily wilde hebben, gingen we er hup op af. Ze zijn echt schattig, zitten goed en hebben een flexibele zool. Zo kruipt ze haar voetjes niet open. Ze hadden ook nog andere schoentjes met een iets hardere zool, die waren echt super goedkoop. Deze vonden we toch beter voor nu. We kochten ze voor het schokkende bedrag van €14.99

 

Monin siroop. In de smaak Moijto. We hadden dat al eens in koude koffie bij Nespresso gekocht en is super lekker. Monin komt uit frankrijk en is daar een stukje beter verkrijgbaar en goedkoper als bij ons. Toen ik die zag in de supermarkt moest die natuurlijk mee.

imag1316-small

Listel Pink. We zaten in de Listel streek, sterker nog onze camping en stacaravan lag naast de druiven velden. 6km van de winkel vandaan. Die hadden we al eens op dus die moest mee.

imag1320-small

Desperados Black. Met aged tequilla, zo smaakt ie net iets donkerder en dieper als gewone Desperados. Een beetje als een donker Belgisch biertje.

imag1319-small

Franse mayo. Zo lekker. Ik houd echt van Franse mayo. We kochten 3 flessen voor mee naar huis.

imag1317-small

En dit witbier met passievrucht en limoen. Super lekker, ik vind passievrucht echt mega lekker.

imag1318-small

Dit was onze Frankrijk shoplog. Het is niet super veel, maar ik vond het wel leuk om even te delen.

 

Advertenties