De tijd vliegt! Al 8 maanden is Emily bij ons! Ze word zo groot en voor we het weten is ze een jaar oud. Het gaat zo snel nu, en ze ontwikkeld zich zo snel.

IMAG3965

Sinds een paar weken kan ze nu echt los zitten, dat is zo grappig om te zien. Die voetjes zo voor zich uit. Dat vind ik bij andere kindjes al zo schattig, maar bij die van jezelf.. Zo lief!! Ze kan nu ook zelf in het baby badje zitten en spelen. Dat is wel handig want ze werd echt zwaar om ze vast te houden onder de douche.

IMAG3959

Ze rolt steeds op haar buik en terug. Ook als in ze overdag in bed leg ligt ze binnen de kortste keren ondersteboven aan de verkeerde kant van het bedje. 😁

IMAG3877

Ze slaapt nu al een aantal weken echt goed de nacht door. Rond 20.30 de laatste voeding en dan pas om 8u weer. Super fijn! Zo komen wij ook aan slapen toe. En een avondje voor ons zelf. Nu moeten we nog even oefenen met in haar camping bedje te slapen, zodat we ze ook makkelijker mee kunnen nemen naar een verjaardag of iets dergelijks.

IMG-20160305-WA0021

Fruit en avond eten gaat super goed en sinds 7.5 maand krijgt ze ook broodkorsten en boterhammen. Dat vind ze super lekker en ze stopt het zelf in haar mond. En van het niet uit een fles drinken pakt ze hem nu zelf om water te drinken.

IMG-20160217-WA0005

Liefs Mathiske,
Volg me op Facebook, Instagram @Mathisseke en Bloglovin.
Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat! X

Advertenties